Formadors Experts i Factoria e-Learning
«»
606 380 780

info@appren.cat

Apprèn vol ser la solució a les seves necessitats de formació... així de senzill!

Appren és la seva solució al desenvolupament de continguts eLearning. La nostra proposta es basa en oferir serveis escalats d'alta qualitat a baix cost.

Els nostres serveis com "Factoria eLearning" van des de l'adaptació de continguts existents al format eLearning fins a la creació i desenvolupament de nous continguts per encàrrec.

El punt de partida de la nostra oferta és la digitalització dels seus cursos actuals al format eLearning amb el nivell d'elements multimèdia i amb la interactivitat que vostè desitgi.

A partir d'aquí, podem també oferir-li la creació de qualsevol curs en aquest format partint de "zero", i incorporant contingut multimèdia variat (àudio, vídeo, animacions, grafismes, etc.)

Una altra característica de Appren és la velocitat. Podem completar els projectes encarregats en el menor temps del mercat.

Els nostres cursos es lliuren en diferents formats, per tal de que vosté li doni l'ús més adequat:

  • SCORM, l'estàndard del mercat , compatible directament amb totes les plataformes existents , inclosa Moodle .
  • XHTML, per instal·lar fàcilment en una intranet sense necessitat d'implementar una plataformes d'aprenentatge i, per tant, sense costos afegits de manteniment i administració
  • Executable, per distribuir sobre suports extraïbles com CD - ROM, PenDrive, etc.

Una altre característica distintiva del nostre servei és la possibilitat que l'alumne pugui descarregar el curs en format ePUB i seguir-lo offline (desconnectat) mitjançant una tauleta, un telèfon intel·ligent, o qualsevol eReader del mercat.

I tot això amb els costos més reduïts del mercat, la màxima qualitat i la garantia de que els resultats seran satisfactoris.


Apprèn... així de senzill!


© 2015 Joan Antoni Martínez (Apprèn)
Avis Legal i Política de Privacitat
Política de Cookies